Demofilmpjes

NIA

“Nia is zalig om te doen!
Met Nia leer ik positief in het leven te staan en blijf ik bij mijzelf. Nia helpt me elke les weer in mijn lijf te landen, door gewoon lekker mee te bewegen.
De lessen zijn zeker net zo actief als de zumba die ik eerder volgde. En door de energie die Maaike en Irina er in steken ook super vrolijk!”.

DRUM FIT met Congo

Drummen wordt jouw nieuwe favoriete sport.
Nu denk je waarschijnlijk, drummen? Hoe zit dat dan? Maar geloof mij, het is fantastisch. Je traint je hele lichaam terwijl je ondertussen muziek aan het maken bent. Dit werkt heel inspirerend en motiverend.
Deze nieuwe sport voor jong en oud, is een supergoede dans- en cardiotraining,  en is gefocust op uithoudingsvermogen en ritme. Zoals altijd volgen we ons NIA principe: je traint binnen je eigen mogelijkheden en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Je krijgt een eigen Congo met drumstokken.. en vooruit maar. Klinkt dat niet geweldig? Meld je snel aan. Er zijn maar 15 Congo’s.

DANCING QUEEN/ZUMBA

Dancing queen gaat om jou.
YOU CAN DANCE!
Je wordt geinspireerd door verschillende soorten muziek en stijlen van dans zoals: Salsa, Tango, Bachata, Modern en Jazz.
Je danst deze stijlen op een leuke en verfrissende manier. Dit zorgt voor een gevarieerde, leuke en perfecte workout.

Het is het niet moeilijk om verder nergens aan te denken.
De docent motiveert je om net dat schepje er bovenop te doen.

.

CHI KUNG – 5 ANIMALS

De Vijf Dieren Qi Gong imiteert de bewegingen van vijf dieren: tijger, aap, beer, kraanvogel en hert.
Elk dier is verbonden met een element: hout, vuur, aarde, metaal en water en met de organen: lever, hart, milt, longen en nieren.

Het lichaam wordt sterker, de gewrichten worden soepeler, vitaliteit verhoogt en mentaal ook.
Cardiovasculaire en ademcapaciteit verbeteren aanzienlijk en organen functioneren beter.

DANCING WARRIOR YOGA

Dancing Warrior Yoga is een prachtige adem-gesynchroniseerde reeks van oefeningen die langzaam worden opgebouwd. Je lichaam gaat hierbij van de ene pose naar de volgende pose. De oefeningen hebben betrekking op je hele lichaam en zijn bedoeld om je lichaam en geest te versterken en spanningen te verminderen.
Dancing Warrior Yoga is geschikt voor beginners en gevorderen, jongeren en ouderen. Je bepaalt zelf je eigen tempo en niveau.

De ademhaling is belangrijkste bouwsteen van Dancing Warrior Yoga Class.

Namasté!

Referenties van mijn cursisten

Doe je ook mee!

“De NIA lessen van Irina in Naarden vind ik geweldig. Sporten is niet echt mijn hobby, maar als iemand me weet te motiveren dan is het Irina wel!
Door haar aanstekelijke lach, onuitputtelijke energie en inspirerende betrokkenheid vliegt het uur voorbij. Irina heeft mij in mijn hart geraakt.”
Laura Elsman

Cursist, Nia Studio Naarden

“Nia is zalig om te doen!
Ik doe het iedere week. Het is een manier van fitness waarbij de helende werking van bewegen centraal staat. Een vorm van sport/dans met respect voor de grenzen van ieder uniek lichaam. En ik ben elke week verzekerd van een actieve workout. “
Leonna

Cursist, Nia Studio Naarden

“Met Nia leer ik positief in het leven te staan en blijf ik bij mijzelf. Nia helpt me elke les weer in mijn lijf te landen, door gewoon lekker mee te bewegen.
De lessen zijn zeker net zo actief als de zumba die ik eerder volgde. En door de energie die Maaike en Irina er in steken ook super vrolijk!”
Marit

Cursist, Nia Studio Naarden

Klaar voor een energieke les!

We heten je van harte welkom om een keer een proefles mee te doen. Weet je het al zeker ? Meld je dan aan en word meteen lid.