Irina’s NIA

De basis van NIA studio Naarden is het NIA-concept. NIA bevat veel stijlen zoals tai chi, dans, taekwondo, aikido en yoga.  Om mijn Studio veelzijdig te maken geven ik en mijn docenten  ook bijzondere vormen van YOGA (Dancing Warrior en integrale yoga/meditatie), Zumba, Salsa, Dans, Chi-Kung, Buikdansen en Feldenkreis.

Ik ben Irina Anisimova, pianiste, danseres en zangeres. Ik ben van Russische afkomst. Ik ben vijf jaar geleden met Nia Studio Naarden gestart om mijn droom – een eigen prive fitness studio –  te realiseren. Een fitness concept dat boeiend is, voor plezier staat, wat je (weer) gezond maakt en gevarieerd is. Een aanrader voor iedereen die jong, fit, mooi en gezond wil zijn en blijven.

 

“Nia is zalig om te doen”  zegt Leonna.

“Door haar aanstekelijke lach, onuitputtelijke energie en inspirerende betrokkenheid vliegt het uur voorbij. Irina heeft mij in mijn hart geraakt.” zegt Laura Elsman.

Misschien is het voor jou de moeite waard om te proberen.

Tijd om op te laden?

 

Met hart en ziel tot je dienst

“Een gezond en gelukkig leven vanuit je hart, dat wens ik mijzelf en íedereen. Door bewegen op mooie muziek wordt een fysiek en mentaal gezond en gelukkig leven bevorderd!”

Irina Anisimova

Nia studio Naarden

Kom en wees welkom!

Heb je zin om mee te doen?

Meld je dan aan voor een proefles of schrijf je meteen in.
We zien je graag in de les, tot snel!