De docenten van Studio 'Nia - Art of Moves'

Irina Anisimova - eigenaresse en docente

Als eigenaresse van de levendige NIA Studio 'Art of Moves' wil ik een bijdrage leveren aan een gezond en gelukkig leven van mensen in de regio 't Gooi. In mijn studio zijn elke dag mensen welkom om te leren hoe zij kunnen genieten van bewegen op muziek en van de souplesse van hun lijf en daardoor nóg meer kunnen genieten van hun leven!

Ik geef al vele jaren les in allerlei vormen van fitness, zoals Zumba, Pilates, Body & Mind, maar ook Yoga, Buikdansen en NIA. Naast NIA geef ik pianoles aan kinderen en volwassenen.

Ik heb een aantal jaar geleden mijn diploma voor NIA behaald en omdat ik zo enthousiast ben over NIA heb ik mijn bedrijf 'Nia – Art of Moves' genoemd.


Maaike Strack van Schijndel - docente NIA

Ik ben een blue-belt gecertificeerde NIA docente. Ik heb mijn hele leven altijd veel gedanst. Toen ik drie jaar geleden met NIA kennismaakte besefte ik me dat dansen en het werken aan een soepel, fit en gezond lichaam samen kon gaan. De afwisselende NIA programma's zijn afgestemd op de mooie muziek. En het is natuurlijk geweldig dat ik ook mijn eigen favoriete muziek kan gebruiken om de NIA technieken op uit te voeren.

Hilda Folkerts - docente Meditatie

Meditatie is een bewezen methode voor het verhogen van gezondheid en welzijn, ontspanning en het realiseren van (levens-)doelen. Ik werk met een geleide meditatie techniek, waarbij visualisatie een grote rol speelt. Elke meditatie kent een specifiek thema waar aandacht aan gegeven wordt. Door de gelaagdheid kunnen zowel beginners als gevorderden deelnemen. Het is aan te raden een opschrijfboekje mee te nemen om de verkregen inzichten na de meditatie desgewenst vast te kunnen leggen.

Walid Amar - Baila Baila Dance!

Baila Baila is een combinatie van Cha Cha, Salsa en Bachata. Walid is een ervaren en gedreven dans docent. Met gevoel voor humor, groot enthousiasme en zielsmotivatie leert hij je meer dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Trek de stoute schoenen aan en ....Baila Baila!

Voor meer informatie: www.triplefitplus.com

Lily van Riemsdijk - Feldenkrais ATM

De Feldenkrais methode is een plezierige lichaamsgebaseerde manier van werken voor meer comfort, balans en flexibiliteit. Met deze aandachtsvolle zachte manier van werken leer je (oude) spierspanningen loslaten en daardoor ervaar je meer soepelheid, plezier en rust in je dagelijkse functioneren en verbetering van fysieke klachten.

"Bewegen met minimale inspanning voor een maximaal effect, niet met spierkracht maar door bewustwording hoe beweging werkt".

PPT (Patterns of Physical Tansformation) is een individuele sessie waarbij je op de tafel wordt uitgenodigd voor een 'hands on' Feldenkrais les.

Voor meer informatie: www.feldenkraiscentrumhetgooi.nl