Ontmoet onze docenten

De docenten van Nia Studio Naarden.

Irina Anisimova

Irina Anisimova

Eigenaresse & Docent

Als eigenaresse van de levendige NIA Studio ‘Art of Moves’ wil ik een bijdrage leveren aan een gezond en gelukkig leven van mensen in de regio ’t Gooi.

In mijn studio zijn elke dag mensen welkom om te leren hoe zij kunnen genieten van bewegen op muziek en van de souplesse van hun lijf en daardoor nóg meer kunnen genieten van hun leven!

Ik geef al vele jaren les in allerlei vormen van fitness, zoals Zumba, Pilates, Body & Mind, maar ook Yoga, Buikdansen en NIA. Naast NIA geef ik pianoles aan kinderen en volwassenen.

Maaike Strack van Schijndel

Maaike Strack van Schijndel

Docent Nia

Ik ben een blue-belt gecertificeerde NIA docente. Ik heb mijn hele leven altijd veel gedanst. Toen ik drie jaar geleden met NIA kennismaakte besefte ik me dat dansen en het werken aan een soepel, fit en gezond lichaam samen kon gaan.

De afwisselende NIA programma’s zijn afgestemd op de mooie muziek. En het is natuurlijk geweldig dat ik ook mijn eigen favoriete muziek kan gebruiken om de NIA technieken op uit te voeren.

Sanne Vos

Sanne Vos

Integrale yoga/meditatie

De oeroude, integrale Raja Yoga is altijd gericht op het ‘volle hoofd’. Met āsana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken) en meditatie werk je in mijn lessen aan je energiebalans, laat je los wat niet meer nodig is, spreek je het zelfhelend vermogen van het lichaam aan en vind je ontspanning in jeZelf.

Hoe fijn is het wanneer je de stilte en rust die je aan het eind van de les ervaart, mee kunt nemen de dag of nacht in.

Roos Belifante

Roos Belifante

Docent Buikdansen

Buikdansen is een sensuele dansvorm waarbij je je hele lichaam gebruikt. Je komt hierdoor soepel in je vel te zitten, leert spieren kennen waarvan je het bestaan niet wist en je leert ze te bewegen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden, sierlijk, zacht, vloeiend, vrouwelijk, krachtig, vrolijk en sterk.
Buikdansen is een zoektocht in jezelf en voelt aan als van binnenuit je velletje strelen.
Ik ben al bijna 30 jaar verliefd op deze dansvorm en nog lang niet uitgedanst!
Voor meer informatie:
roosbelinfante.nl

Lily van Riemsdijk

Lily van Riemsdijk

Feldenkrais

De Feldenkrais methode is een plezierige lichaamsgebaseerde manier van werken voor meer comfort, balans en flexibiliteit. Met deze aandachtsvolle zachte manier van werken leer je (oude) spierspanningen loslaten en daardoor ervaar je meer soepelheid, plezier en rust in je dagelijkse functioneren en verbetering van fysieke klachten.

“Bewegen met minimale inspanning voor een maximaal effect, niet met spierkracht maar door bewustwording hoe beweging werkt”.

PPT (Patterns of Physical Tansformation) is een individuele sessie waarbij je op de tafel wordt uitgenodigd voor een ‘hands on’ Feldenkrais les.

Voor meer informatie: www.feldenkraiscentrumhetgooi.nl

Vacature

Vacature

Yoga Docent

Ben je een ervaren yogadocent(e)? Je bent van harte welkom bij mijn Studio.

Vacature

Vacature

Dans docent

Ben je een ervaren dansdocent(e) die enthousiast is en lessen met hart en ziel naar mijn klanten overbrengt? Je bent van harte welkom bij mijn Studio.