Ontmoet onze docenten

De docenten van Nia Studio Naarden.

Irina Anisimova

Irina Anisimova

Eigenaresse & Docent

Als eigenaresse van de levendige NIA Studio ‘Art of Moves’ wil ik een bijdrage leveren aan een gezond en gelukkig leven van mensen in de regio ’t Gooi.

In mijn studio zijn elke dag mensen welkom om te leren hoe zij kunnen genieten van bewegen op muziek en van de souplesse van hun lijf en daardoor nóg meer kunnen genieten van hun leven!

Ik geef al vele jaren les in allerlei vormen van fitness, zoals Zumba, Pilates, Body & Mind, maar ook Yoga, Buikdansen en NIA. Naast NIA geef ik pianoles aan kinderen en volwassenen.

Melisse Noe

Melisse Noe

Docent Nia

Dansen is voor mij altijd al een geliefde expressievorm geweest waarin ik mij kan uitleven en ontladen. Zo ook met de Afrikaanse danslessen die ik jarenlang volgde. Toen ik NIA ontdekte, merkte ik dat deze vorm van bewegen bijzonder veelzijdig is en holistisch bekeken ook doorwerkt in meerdere lagen.

Omdat NIA mij zoveel goeds heeft gebracht, heb ik me verder willen verdiepen in de achtergrond ervan en ben ik de ‘NIA White Belt’ opleiding gaan doen. En nu kan ik als docent mijn enthousiasme voor dans en NIA in praktijk brengen.

Verder ben ik ook werkzaam als holistisch masseur en houd ik praktijk in de NIA-studio te Naarden.

Iris Hartong

Iris Hartong

Docent Chi Kung

Ik dans zelf al jaren met veel plezier bij de NIA studio in Naarden. Ik ben pedagoog, trainer en spreker in de kinderopvang en heb een eigen praktijk in het begeleiden van mensen in het verbeteren en vergroten van hun bewustzijn. Dit doe ik vaak in de natuur en ik gebruik inzichten uit het Taoïsme. Ik bewandel al jaren het taoïstische pad (bij Reinout Eleveld) en een onderdeel daarvan is de Chi Kung training! Het heeft mij meer vitaliteit, gloed, balans en zelfvertrouwen gebracht
Ben je nieuwsgierig wat Chi Kung voor jou kan doen? Kom dan een keertje een les uitproberen.

Roos Belifante

Roos Belifante

Docent Buikdansen

Buikdansen is een sensuele dansvorm waarbij je je hele lichaam gebruikt. Je komt hierdoor soepel in je vel te zitten, leert spieren kennen waarvan je het bestaan niet wist en je leert ze te bewegen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden, sierlijk, zacht, vloeiend, vrouwelijk, krachtig, vrolijk en sterk.
Buikdansen is een zoektocht in jezelf en voelt aan als van binnenuit je velletje strelen.
Ik ben al bijna 30 jaar verliefd op deze dansvorm en nog lang niet uitgedanst!
Voor meer informatie:
roosbelinfante.nl

Daniëlle Keijer

Daniëlle Keijer

Docent Hatha Yoga

Ik heb de yoga academie gevolgd van 2014-2017. Ik ben er recent een paar jaar tussenuit geweest om een huis te bouwen en nu geeft Irina mij de kans om weer te starten. Start before you’re ready. Ik nodig jullie graag uit voor mijn lessen. Ik ben opgeleid in de hatha yoga, Ha = zon en tha = maan en dat staat symbool voor de polariteiten in ons als mens; geest en lichaam, binnenwereld en buitenwereld, spanning en ontspanning. In de lessen zullen we door middel van asana’s, statische en dynamische lichaamshoudingen, de energie in ons lichaam balanceren. De aandacht bij yoga is naar binnen gericht om de wervelingen van de geest stil te leggen en met meer aandacht in het nu te komen. De les biedt inspanning en ontspanning, waarbij het serieus nemen van je eigen grenzen belangrijk is. 

Naomy Burnet

Naomy Burnet

Docent Salsa

Ik heb, samen met mijn vader, al meer dan 25 jaar een salsa dansschool in Almere. Dansen is echt mijn passie! en ik geef elke dinsdag salsa, bachata en kizomba les. Tijdens de les leer ik jou niet alleen de basis stappen. Maar ook vrouwelijke bewegingen om nóg meer te shinen op de dansvloer. In de lessen leer je sexy te zijn op het opzwepende ritme van de salsa, kizomba en bachata. Naast het oefenen van mooie bewegingen met de armen, benen, heupen en schouders wordt ook veel aandacht besteed aan technieken als spinning, body rolls en isolation. Deze vormen een fundering voor een complete danseres. Vind je het leuk een keer mee te doen? Geef je dan op voor een proefles!! 

Pauline van der Lee

Pauline van der Lee

Docent Nia

Als NIA green belt docent heb ik  afgelopen jaren les gegeven bij Wellnesscentrum Duinlust, ’t Sporthuys en David Lloyd. Maar ook vrouwen met kanker en professionals in het bedrijfsleven hebben met “NIA Shake up the (Work)Space” de Joy of movement ervaren zoals KPMG en Deloitte.

Meditatiedocent

Meditatiedocent

Pauline van der Lee

Ik ben  meditatiedocent bij BFC Compassionate Care & Mindful Medicine en bij Brahma Kumaris Spirituele Academie. 25 jaar ervaringsdeskundige en meditatiementor, gespecialiseerd in bewustwording en spiritualiteit.