Ontmoet onze docenten

De docenten van Nia Studio Naarden.

Irina Anisimova

Irina Anisimova

Eigenaresse & Docent

Als eigenaresse van de levendige NIA Studio ‘Art of Moves’ wil ik een bijdrage leveren aan een gezond en gelukkig leven van mensen in de regio ’t Gooi.

In mijn studio zijn elke dag mensen welkom om te leren hoe zij kunnen genieten van bewegen op muziek en van de souplesse van hun lijf en daardoor nóg meer kunnen genieten van hun leven!

Ik geef al vele jaren les in allerlei vormen van fitness, zoals Zumba, Pilates, Body & Mind, maar ook Yoga, Buikdansen en NIA. Naast NIA geef ik pianoles aan kinderen en volwassenen.

Melisse Noe

Melisse Noe

Docent Nia

Dansen is voor mij altijd al een geliefde expressievorm geweest waarin ik mij kan uitleven en ontladen. Zo ook met de Afrikaanse danslessen die ik jarenlang volgde. Toen ik NIA ontdekte, merkte ik dat deze vorm van bewegen bijzonder veelzijdig is en holistisch bekeken ook doorwerkt in meerdere lagen.

Omdat NIA mij zoveel goeds heeft gebracht, heb ik me verder willen verdiepen in de achtergrond ervan en ben ik de ‘NIA White Belt’ opleiding gaan doen. En nu kan ik als docent mijn enthousiasme voor dans en NIA in praktijk brengen.

Verder ben ik ook werkzaam als holistisch masseur en houd ik praktijk in de NIA-studio te Naarden.

Vacature

Vacature

Docent Yoga

Roos Belifante

Roos Belifante

Docent Buikdansen

Buikdansen is een sensuele dansvorm waarbij je je hele lichaam gebruikt. Je komt hierdoor soepel in je vel te zitten, leert spieren kennen waarvan je het bestaan niet wist en je leert ze te bewegen op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden, sierlijk, zacht, vloeiend, vrouwelijk, krachtig, vrolijk en sterk.
Buikdansen is een zoektocht in jezelf en voelt aan als van binnenuit je velletje strelen.
Ik ben al bijna 30 jaar verliefd op deze dansvorm en nog lang niet uitgedanst!
Voor meer informatie:
roosbelinfante.nl

Vacature

Vacature

Docent Salsa

Vacature

Vacature

Yoga Docent

Ben je een ervaren yogadocent(e)? Je bent van harte welkom bij mijn Studio.

Vacature

Vacature

Dans docent

Ben je een ervaren dansdocent(e) die enthousiast is en lessen met hart en ziel naar mijn klanten overbrengt? Je bent van harte welkom bij mijn Studio.